På svenska In English
Betalning
Klarna Checkout 0 kr - Sverige
Faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via bank.
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. Läs Klarnas villkor här.

Textalk kortbetalning 0 kr - hela världen
Du kan betala med VISA eller Mastercard hos oss. Din kontoinformation behandlas under kraftig och säker kryptering och vi har över huvud taget ingen tillgång till dina kort- och kontouppgifter.
Själva köpet äger rum via Textalk webshops egen kortbetalning. Detta är det enda valet om du handlar från utlandet.

Orderhantering & Leveranser
Vi skickar alla våra brev och paket med DHL Servicepint och små platta paket med Posten/Postnord. Det betyder att ordrar av platta/små föremål levereras i brevlådan och mer skrymmande paket får hämtas ut på din lokala post-utlämning. Avin kommer via mail. Du kan behöva identifiera dig vid uthämtning. Normalt packar vi och skickar din leverans inom 2-4 vardagar och du har din försändelse inom 3-7 dagar! Vi tillämpar fast fraktpris om 50 kr inom Sverige, oavsett storleken på din order!
Beställer du från utlandet så skickas din order endast på fredagar, så ditt kan paket kan ta upp till 14 dagar för dig att få den.

Fast frakt-pris 50 kr inom Sverige
Vi tar alltid 50 kr frakt inom Sverige, oavsett storleken på din order. Till övriga EU-länder är frakten 200 kr, länder utanför EU 300 kr. När det gäller den höga fraktkostnaden till länder utanför EU beror det på att vi betalar frakt och en tullavgift på 160 kr när kunden beställer för över 400 kr.

Om du beställer utan för EU så betalar du inte moms på vår hemsida. Den betalar du separat. En faktura kommer att skickas till dig.

En avgift på 200 kr debiteras om paket ej hämtas ut på posten. Detta för att täcka våra frakt och administrativa kostnader.

Fri frakt!
Om du beställer över 1000 kr inom Sverige så bjuder vi på frakten. Annars 50 kr inom Sverige, oavsett storleken på din order!

Retur / 14 dagars Öppet Köp
Du har alltid rätt att returnera produkter du köpt över nätet, d.v.s. du har öppet köp. Förutsättningen är att du returnerar den i obruten förpackning/nyskick inom 14 dagar från att vi skickat din order. När du returnerar en vara står du själv för fraktkostnaderna. Det är även ditt ansvar att se till att varan är väl förpackad och att den når oss ordentligt. Om en retur försvinner eller går sönder står du för kostnaderna. Kontakta alltid oss innan gör en retur.

GDPR/Dataskyddslagen 
Den 25 maj 2018 ersätts den svenska personuppgiftslagen (PUL) med EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR). Vi vill att du som kund känner dig trygg att handla hos oss. Här nedan får du information vad denna nya lag innebär.
Vi sparar följande persondata om våra kunder:
Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.
Beställningar sparas i 7 år enligt lagen.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter. Kontakta oss då på 08 202373 eller info@blagungan.se

Om du anser att Blå Gungan behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen har du rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen på datainspektionen@datainspektionen.se


Blå Gungan
Österlånggatan 16
11131 Stockholm

info@blagungan.se

08 20 23 73